محسن
محسن همایونی

طراحی، پیاده‌سازی، مدیریت و راه اندازی سازمان‌ یا واحد فروش مشاور، مدرس و توسعه دهنده کسب و کار مشاور و مدرس فروش و بازاریابی دارای مدرک MBA (فوق لیسانس اجرایی) در زمینه تبلیغات و بازاریابی دارای مدرک DBA (دکترای اجرایی) در زمینه مدیریت، توسعه و بهبود کسب و کار عضو رسمی انجمن راهبردی ایران عضو رسمی باشگاه مدیران ایران عضو رسمی کمیسیون بهبود و توسعه‌ی کسب و کار اتاق بازرگانی اصفهان
همین حالا با من تماس بگیرید.

ورود | ثبت نام
صفحه اصلی | مقاله ها | مقالات | راهکارهای مناسب جهت ایجاد آرامش در زندگی
.

مقالات

راهکارهای مناسب جهت ایجاد آرامش در زندگی

راهکارهای مناسب جهت ایجاد آرامش در زندگی

توسط فاطمه فاضلی

راهکارهای مناسب جهت ایجاد آرامش در زندگی

راه های رسیدن به آٰرامش 

اگر می خواهید بدون دغدغه و آرامش، زندگی کنید و استرس و فشارهای روانی محیط زندگی خود را به حداقل برسانید و به بهترین نحو از عهده وظایف روز مره تان برآیید به این توصیه ها عمل کنید:

* به توانایی های جسمی و روانی خود توجه کنید و بیش از حد از خودتان انتظار نداشته باشید. به یاد داشته باشید که ظرفیت هر فرد با افراد دیگر متفاوت است، از این رو، خودتان را با دیگران مقایسه نکنید و فقط خودتان باشید.

* آنچه را که فکر می کنید درست است، انجام دهید. نگران نباشید که دیگران در مورد شما چگونه می اندیشند در یک کلام خود را از قید طرز تلقی مردم نسبت به خود برهانید و اسیر حرف مردم نباشید.

* هر فردی برای رشد و تعالی خود به نظرات و عقاید دیگران نیازمند است اما این نظرات را صرفاً به عنوان اطلاعات بپذیرید نه قضاوت و داوری.

* به خودتان خیلی سخت نگیرید و مقررات سخت و انعطاف ناپذیر وضع نکنید. نظم و انضباط خوب است اما به شرط آنکه آزاردهنده نباشد و آسایش را از شما و اطرافیانتان سلب نکند. به عنوان مثال اگر امروز 50 صفحه از کتاب مورد نظرتان را مطالعه نکرده اید، اگر به نظافت کامل خانه نپرداخته اید و یا اینکه به دیدن مادرتان نرفته اید، از سرزنش خود بپرهیزید و خود را گناهکار قلمداد نکنید. حتماً فردا موفق خواهید شد به همه کارهای عقب افتاده برسید.

* نگران نباشید که چرا به همه کارها بطور همزمان نمی رسید، سعی کنید در اجرای کارهای مهم پیشرفت کنید. برای انجام کارها اولویتها را تعیین نمائید و اصل "مهم" و "مهم ترین" را هیچگاه فراموش نکنید. از این رو، کارها را در ذهن خود طبقه بندی نمائید و از "مهمترین" شروع کنید

* قبل از اینکه اتفاقی بیفتد یا خبر بدی برسد نگران و دلواپس نشوید. بقول معروف قصاص قبل از جنایت نکنید، مثلاً برای اتفاقی که نیفتاده بی جهت حرص و جوش نخورید.

* به مشکلات، درگیریها و تغییرات بعنوان مسایل عادی زندگی بنگرید نه بعنوان تهدید و یک موقعیت مخاطره آمیز.

* همه انسانها نقاط قوت و ضعف دارند، نقاط قوت خود را تقویت کنید و نقاط ضعف خود را کاهش دهید.

* احساس مسئولیت با احساس نگرانی متفاوت است و این مربوط به شیوه تربیتی افراداست اما شما با تمرین می توانید احساس مسئولیت را در خود تقویت نمائید و نگرانی را فراموش کنید.

* منشاء فشار روانی بیشتر از درون انسان است، بی دلیل اطرافیان را محاکمه نکنید.

* در زندگی تعادل برقرار کنید، تصمیم بگیرید چه می خواهید و برای رسیدن به هدف تلاش کنید. از زیاده خواهی بپرهیزید.

* استراحت را فراموش نکنید. تفریح، مسافرت، ورزش و به دیدن دوستان و بستگان رفتن روحیه خسته و کسل شما را ترمیم می کند و به روحتان آرامش می بخشد.

.

0 دیدگاه ارسال شده است

.